Program artistic

Intrarea la concert este gratuita pentru participantii la Brasov Annual Dental Meeting 2009 si pentru toti prietenii lor, caci bucuria darului sporeste cand este impartasita cu cei dragi.

Va asteptam.
Veniti sa pasim impreuna intr-un univers al frumusetii, al cantecului si armonie
.

 

 

  •  Vineri 15 mai 2009 ora 19.30  – Balul primaverii –

 

Albu Mihaela – Tel : 0722455105
Dr. Gligore Gabriela – Tel : 0722882185

 

Doru Taras – 0722 858 655

 

Evenimente organizate de AMD Brasov

 

    • Joi 14 mai 2009 va invitam la teatru:
      Am ales pentru dumneavoastra piesaunui cunoscut dramaturg si scenarist american 
      John Tobias:

 

” Fanteziile sexuale ale sotului meu aproape ca m-au innebunit

John Tobias s-a impus mai ales prin scenariile realizate pentru jocurile video şi, apoi, pentru filme din seria Mortal Kombat.

America este patria cărţilor self help (motivaţionale). Cele care îţi servesc reţete. De exemplu: “ce puteţi face pentru a avea o viaţă perfectă”… “cum puteţi avea un cuplu perfect”… “cum puteţi deveni o femeie perfectă”… sau “un bărbat perfect”… Şi multe alte forme ale perfecţiunii pe care, cu siguranţă, nu le veţi putea atinge niciodată. Sau, nu !?
Aceast gen de personaj, care apelează la surogate pentru a-şi trăi viaţa, este pus sub lupă de John Tobias în piesa “Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape că m-au înnebunit” , montată pe scena braşoveană. Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: Trăieşte-ţi fanteziile – “o carte utilă pentru sănătate şi fericire”, după cum aflăm. De aici, se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier.

Intrarea la spectacol este gratuita pentru participantii la Brasov Annual Dental Meeting 2009.

 

  • Corul UnisonVineri 15 mai 2009 va invitam la un eveniment de exceptie, un concert sustinut de Corul de Copii UNISON din Brasov.

 

            Stimati colegi,

Conceptul nostru, conceptul stomatologiei moderne, este unul al sanatatii si esteticului, al stiintei, priceperii si frumosului. De aceea va invitam vineri 15 mai, la ora 18,00 la Teatrul Dramatic din Brasov, intr-un taram al bucuriei, al cantecului si puritatii:

Corul de Copii Unison din Brasov, nascut din dragostea de muzica si din admiratia si iubirea fata de puritatea glasului de copil a fost fondat si crescut de George Dumitrascu – dirijorul corului si Cristian Lorand Fieraru – managerul corului, cu priceperea si grija slefuitorului de diamante. A devenit in scurt rastimp un simbol artistic al orasului Brasov, o dovada a armoniei, frumusetii si originalitatii in interpretare. Corul de Copii Unison a fost prezent la aproape toate evenimentele mari ale Brasovului, a sustinut peste 200 de concerte si spectacole in tara si a efectuat turnee in Italia, Grecia, Franta, Macedonia. Corul de Copii Unison este Marca Inregistrata in Romania.